Aktivitetet me te fundit"

08/08/2020
moter teuta

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020?

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020? Ka më shumë se një muaj që më mundojnë pyetje si këto: A do të kthehen fëmijët në shkollë […]
08/08/2020
Berdicë

Fytyra plot gëzim – Berdicë 2020

Pavarësisht situatës së shkaktuar nga covid-19, që kaluam dhe ende po vijon, ne vendosëm të realizonim edhe këtë vit aktivitetet verore për fëmijët dhe të rinjtë […]
02/08/2020
kamp veror tirane

Nuk do lejojmë kurrë dhe asgjë të na e vrasë shpresën – Tiranë 2020

Çdo vit ne motrat Saleziane në gjithë botën, po ashtu edhe në Shqipëri (aktualisht jemi në tre realitete, Shkodër, Tale të Lezhës dhe në Tiranë) organizojmë […]
 

Në 5 gusht 1872 grupi i parë i vajzave të reja me në krye Maria Domenica Mazzarellon i thanë “PO-në” e tyre Virgjërës Mari për të qenë “Ndihmë” sidomos për të rejat.

Familja dhe sfidat e sotme

Bashkësia Edukative