Koha e Ardhjes

24/12/2016

Pergatisim rrugen për Zotin

pergatisim-rrugen-per-zotin
24/12/2016

Kurora e Krishtelindjes

“Çfarë do të thotë kurora jeshile dhe 4 qirinjtë?” Përgatitje për një Krishtlindje më domethënëse Kurora e Kohës së ardhjes ka formën e një rrethi të […]
19/12/2016

Zoti vjen

zoti-vjen-2016
22/11/2016

Koha e ardhjes (A,B,C)

koha-e-ardhjes
22/11/2016

Koha e ardhjes viti (A)

koha-e-ardhjes-viti-a