Motrat Saleziane

29/05/2024

Ylberi, fenomen natyror, simbol dhe flamur

Ylberi, fenomen natyror, simbol dhe flamur Ylberi në natyrë dhe në Shkrimin e Shenjtë Ylberi, ky fenomen natyror mahnitës është një prej simboleve Biblike që evokon […]
24/05/2024

KUSH ËSHTË NJERIU?

KUSH ËSHTË NJERIU? Një këndvështrim më i gjerë mbi bashkimet e personave të së njëjtës gjini. Le të dalim nga koncepti: si ndihesh? sepse kjo nuk […]
07/03/2023

Mendimi im, Forca ime

Mendimi im, Forca ime Gjithçka lind e vogël për tu bërë e fortë dhe e madhe në vetvete. Po të më pyesnin se me çfarë do […]
23/02/2023

Dhjetë sjelljet kryesore të prindërve stërvitës emocionalë

Dhjetë sjelljet kryesore të prindërve stërvitës emocionalë
29/01/2023

Shtatë të drejtat emocionale të fëmijëve

Shtatë të drejtat emocionale të fëmijëve
29/12/2022

Pesë këshilla për një familje të lumtur

Pesë këshilla për një familje të lumtur
07/11/2022

Fëmijët kanë nevojë për rregulla, jo për ndalime

FËMIJËT KANË NEVOJË PËR RREGULLA, JO PËR NDALIME
26/10/2022

Festojmë Holy Ween

Të dashur Prindër, Dëshirojmë t’ju ftojmë të informoheni mbi një “festë” që përherë e më tepër, nxitur edhe nga dëshira për fitim, po gjen vend në […]
26/10/2022

SIMPOSIUMI MBI TË RINJTË “ÇOHU! ZOTI TË THËRRET”

Nga 20 deri 23 tetor 2022 u zhvillua SIMPOSIUMI MBI TË RINJTË ” ‘ÇOHU, ZOTI TË THËRRET’_Kristus vivit, në Europë” i organizuar nga Këshilli i Konferencave […]