Laura Vikunja

30/05/2016

Fraza Mendime Laura Vikunja

1.    Jam betuar që nuk do të kaloj kurrë indiferente  afer askujt. Laura Vikuna 2.    Të jesh shenjt disa herë mund të duket diçka e çuditshme […]
30/05/2016

Lutjet e Laura Vikunja

Jeta është një shërbim. Do të ishte e trishtueshme po të mos I shërbenim askujt. Egoistët qëndrojnë të izoluar, në një jetë të mbydhur në vetvete. […]
30/05/2016

Laura Vikunja

Unë jam Laura Vikunja, jam 13 vjeq dhe me ju me siguri kam diçka të përbashkët: dua don Boskon dhe Madre Maxarelon! Kam shkuar në shkollë […]