Fotogaleri

galeri 1

Kushtet e përjetshme të Motër Mimoza Paluca

fotogaleri 2

Lëvizja Rinore Saleziane LOG 2016

13902720_314122582275172_377263812301600780_n

Dita e rinisë në Krakow

Kushtet e përjetshme të mt, Jolanda Jaku dhe mt. Malvina Doçi

Kampi dimëror kombëtar BMN

Log-Lrs 2017

Log-Lrs 2017

25 vite prani saleziane në Tiranë

25 vite prani saleziane në Tiranë