Katekizem

18/01/2018

Rruzarja e Shenjtë

Rruzarja e shenjte (Ngjyros dhe Lutu)
29/11/2016

Test per kungimin e pare

Test-per-kungimin-e-pare
29/11/2016

Shenjat-Rrugore

Shenjat-Rrugore
22/11/2016

Shenja e Kryqit

shenja-e-kryqit
22/11/2016

Cfare është Bibla

cfare-eshte-bibla