Koha e Kreshmëve

13/03/2019

7 Shenjat e Kreshmeve

7 Shenjat e Kreshmeve
15/01/2017

kreshme viti “A” 2017

Koha e Kreshmëve viti A 2017
25/12/2016

Adhurim enjtja e madhe

adhurim-enjtja-e-madhe
31/05/2016

FILLIMI I UDHËS SË KRYQIT

FILLIMI I UDHËS SË KRYQIT   O i miri dhe i dashuri Jezu Krisht, jemi të bashkuar në përkujtimin e udhës së mundimeve tua. Këtë përkushti […]
31/05/2016

UDHA E KRYQIT Në Kalvar me Jezusin

UDHA E KRYQIT Në Kalvar me Jezusin                                                TË NDALURIT E PARË JEZU KRISHTIN E DËNOJNË ME VDEKJE   Të adhurojmë o Krisht, e të bekojmë. […]
31/05/2016

UDHA E KRYQIT NË GJURMËT E MARTIRËVE TË KOMUNIZMIT (1946-1990)

UDHA E KRYQIT NË GJURMËT E MARTIRËVE TË KOMUNIZMIT  (1946-1990)   NË ISH-BURGUN E SIGURIMIT TË SHTETIT SHKODËR Nën kujdesin e Murgeshave Klarise Manastiri “Sh. Kjara” […]
31/05/2016

Udha E Kryqit ne Kalvar me Jezusin

UDHA E KRYQIT Në Kalvar me Jezusin   Meshtari: Në emër të Atit, të Birit e të Shpirtit Shenjt.   Të gjithë: Amen.   Hiri e […]
31/05/2016

UDHA E KRYQIT

TË NDALURIT E  I – JEZUSIN E DËNOJNË ME VDEKJE.   Të adhurojmë o Krisht e të bekojmë sepse me kryqin tënd të shenjtë  e shpërbleve […]