Aktivitete e fundit

07/03/2023

Mendimi im, Forca ime

Mendimi im, Forca ime Gjithçka lind e vogël për tu bërë e fortë dhe e madhe në vetvete. Po të më pyesnin se me çfarë do […]
23/02/2023

Dhjetë sjelljet kryesore të prindërve stërvitës emocionalë

Dhjetë sjelljet kryesore të prindërve stërvitës emocionalë
29/01/2023

Shtatë të drejtat emocionale të fëmijëve

Shtatë të drejtat emocionale të fëmijëve
07/11/2022

Fëmijët kanë nevojë për rregulla, jo për ndalime

FËMIJËT KANË NEVOJË PËR RREGULLA, JO PËR NDALIME
26/10/2022

Festojmë Holy Ween

Të dashur Prindër, Dëshirojmë t’ju ftojmë të informoheni mbi një “festë” që përherë e më tepër, nxitur edhe nga dëshira për fitim, po gjen vend në […]
26/10/2022

SIMPOSIUMI MBI TË RINJTË “ÇOHU! ZOTI TË THËRRET”

Nga 20 deri 23 tetor 2022 u zhvillua SIMPOSIUMI MBI TË RINJTË ” ‘ÇOHU, ZOTI TË THËRRET’_Kristus vivit, në Europë” i organizuar nga Këshilli i Konferencave […]
14/09/2022

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXVII BOTËRORE TË RINISË 2022-2023

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXVII BOTËRORE TË RINISË 2022-2023 «Maria u nis me nxitim» (Lk 1,39) Shumë të dashur të rinj! Tema e […]
20/07/2022

YUBI

Libri i formimit Yubi Historia Yubi
28/06/2022

E drejta për të jetuar

Kur thuhet jo abortit, nuk bëhet fjalë për të kufizuar të drejtën e nënës të zgjedhë, por për  të  pohuar të drejtën e fëmijës të jetojë […]