Aktivitetet me te fundit"

29/05/2024

Ylberi, fenomen natyror, simbol dhe flamur

Ylberi, fenomen natyror, simbol dhe flamur Ylberi në natyrë dhe në Shkrimin e Shenjtë Ylberi, ky fenomen natyror mahnitës është një prej simboleve Biblike që evokon […]
24/05/2024

KUSH ËSHTË NJERIU?

KUSH ËSHTË NJERIU? Një këndvështrim më i gjerë mbi bashkimet e personave të së njëjtës gjini. Le të dalim nga koncepti: si ndihesh? sepse kjo nuk […]
07/03/2023

Mendimi im, Forca ime

Mendimi im, Forca ime Gjithçka lind e vogël për tu bërë e fortë dhe e madhe në vetvete. Po të më pyesnin se me çfarë do […]
 

Në 5 gusht 1872 grupi i parë i vajzave të reja me në krye Maria Domenica Mazzarellon i thanë “PO-në” e tyre Virgjërës Mari për të qenë “Ndihmë” sidomos për të rejat.

Familja dhe sfidat e sotme

Bashkësia Edukative