Ofertor per fillimin e vitit shkollor

Ofertor Don Bosko
31/05/2016
Gardhi
31/05/2016

Mesha e Fillimit të vitit shkollor

 

Po të ofrojmë o Atë bukën e verën, dhuratë e bujarisë sate që do të bëhen për ne buka e jetës së pasosur ushqimi e forca jonë në rrugën drejt shenjtërisë.

Së bashku me këto dhurata, sot në vigjiljen e fillimit të vitit të ri shkollor po të ofrojmë o Atë Projektin Edukativ të shkollës sonë. Është fryt i kontributit e te mendimit te secilit prej nesh. Po ta ofrojmë për të shprehur më me vetëdije dëshirën për të mbajtur këtë « Besëlidhje » edukative që na kërkon prej secilit përgjegjësi e bashkëpunim dhe ka per qëllim realizimin e ëndrrës tënde për secilin prej nesh e sidomos për fëmijët dhe të rinjtë tanë: Që të jenë të lumtur tani dhe në amshim !

 

Comments are closed.