Jetoje kohen tende
31/05/2016
Kur thua…
31/05/2016

Ofertor

  1. Po të ofrojmë o Atë, bukën e verën dhuratë e bujarisë sate që do të bëhen për ne buka e jetës së pasosur, ushqimi e forca jonë në rrugën drejt shenjtërisë.

 

  1. Sandalet flasin për ecjen… po t’i ofrojmë për të shprehur dëshirën tonë për të mos u ndalur asnjëherë, dëshirën për të ndjekur Krishtin dhe për ta shpallur kudo.

 

  1. 3. I Pod në morinë e mjeteve te teknologjisë së lartë dimë të gjemë hapësirë për të ndenjur me ty o Atë, në lutje e në heshtje, dhe të mësojmë si të përdorim në nder te emrit tënd çdo mjet të ri që shkenca na ofron .

Comments are closed.