Ofertor festa e Zojes se Paperlyer

Ofertor Don Bosko
31/05/2016
Jetoje kohen tende
31/05/2016

Ofertor festa e Zojes se Paperlyer

 

  1. Po të ofrojmë o Atë, bukën e verën dhuratë e bujarisë sate që do të bëhen për ne buka e jetës së pasosur, ushqimi e forca jonë në rrugën drejt shenjtërisë.

 

  1. Ja edhe këto lule simboli i bukurisë e thjeshtësisë. Ashtu si Zoja ata janë delikate, të thjeshta, të bukura e mbi të gjitha marrin dritë nga dielli ashtu si jeta e saj ishte krejt e kthyer nga ti o atë.

 

  1. Uji me transparencën e tij na kujton jetën transparente të Zojes, qartësinë, pastërtinë, përvujtërinë dhe gatishmërinë e saj ndaj vullnesës sate.

 

Comments are closed.