Mesha e Don Boskos
31/05/2016
Ofertor per fillimin e vitit shkollor
31/05/2016

Ofertor

 

Buka dhe vera

Po të ofrojmë o Atë bukën dhe verën fryt i punës së duarve tona që do të bëhen trupin dhe gjaku yt ushqim për shpirtrat tanë force për ecjen tonë drejt teje.

Duart tona

Po të ofrojmë o Atë duart tona në shenje gatishmërie për të mirëpritur dhe për ta shpallur fjalën tënde, për të bashkëpunuar me don Boskon sa herë na kërkohet të bëjmë një gjest konkrete ndaj bashkëmoshatarëve tanë, familjeve tona, bashkësisë sonë kishtare.

 

Comments are closed.