“ME GJAK JAM SHQIPTARE; ME NËNSHTETËSI, INDIANE. PËRSA I PËRKET BESIMIT, JAM MURGESHË KATOLIKE.
28/08/2016
Pse dhe pse-të?
04/10/2016

 

Comments are closed.