Laura Vikunja
30/05/2016
Fraza Mendime Laura Vikunja
30/05/2016

Jeta është një shërbim. Do të ishte e trishtueshme po të mos I shërbenim askujt.
Egoistët qëndrojnë të izoluar, në një jetë të mbydhur në vetvete.
Të gjithë atë që bën: studim, impenjim, përmirëim të karakterit tënd, sport, e gjitha shërben për të ndihmuar të tjerët. Kështu jeta do të jetë e pasur, e mbushur me të mira.
A mund ta hapësh zemrën tënde në mënyrë që jeta jote të jetë në shërbim të atij që të qëndron afër? Unë kam qënë gjithmonë e gatshme për të ndihmuar të tjerët, për tu dhuruar gëzim atyre që kishin nevojë.

Kujto që jeta është një dhuratë e çmuar e Zotit dhe nuk duhet të shkatërrohet.
Ajo është e gjadhë dhe e freskët në duart e tua. Impenjohu që ta jetosh seriozisht e me vullnet, duke e realizuar projektin e mrekudhueshëm që Zoti ka mbi ty.
Ai të ka dhënë një detyrë që ta kryesh, atë që të bësh botën më të mirë.
Ke arritur në një pikë të mirë. Vazhdo përpara me shpresë

Në jetën tënde, miqësia është një dhuratë dashurie. Në të është afria shpirtërore, komunikimi i idealeve të njëjta, entuziazëmi drejt sè mirës.
Ajo që është e rëndësishme është besimi i ndërjelltë, gadishmëria drejt të gjithëve.
A e ke gjetur këtë thesarë? Unë po, me miken e zemrës: Merceditas.
Edhe ti duhet t ë dish të zgjedhësh miqësin e vërtetë, atë që të çon sa më lart.

Jeta është një shërbim. Do të ishte e trishtueshme po të mos I shërbenim askujt.
Egoistët qëndrojnë të izoluar, në një jetë të mbydhur në vetvete.
Të gjithë atë që bën: studim, impenjim, përmirësim të karakterit tënd, sport, e gjitha shërben për të ndihmuar të tjerët. Kështu jeta do të jetë e pasur, e mbushur me të mira.
A mund ta hapësh zemrën tënde në mënyrë që jeta jote të jetë në shërbim të atij që të qëndron afër? Unë kam qënë gjithmonë e gatshme për të ndihmuar të tjerët, për tu dhuruar gëzim atyre që kishin nevojë.

LAURA VIKUNJA

Në jetën tënde, miqësia është një dhuratë dashurie. Në të është afria shpirtërore, komunikimi i idealeve të njëjta, entuziazëmi drejt sè mirës.
Ajo që është e rëndësishme është besimi i ndërjelltë, gadishmëria drejt të gjithëve.
A e ke gjetur këtë thesarë? Unë po, me miken e zemrës: Merceditas.
Edhe ti duhet të dish të zgjedhësh miqësin e vërtetë, atë që të çon sa më lart.

LAURA VIKUNJA

Comments are closed.