Image

24/05/2024

KUSH ËSHTË NJERIU?

KUSH ËSHTË NJERIU? Një këndvështrim më i gjerë mbi bashkimet e personave të së njëjtës gjini. Le të dalim nga koncepti: si ndihesh? sepse kjo nuk […]
14/09/2022

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXVII BOTËRORE TË RINISË 2022-2023

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXVII BOTËRORE TË RINISË 2022-2023 «Maria u nis me nxitim» (Lk 1,39) Shumë të dashur të rinj! Tema e […]
20/07/2022

YUBI

Libri i formimit Yubi Historia Yubi
28/06/2022

E drejta për të jetuar

Kur thuhet jo abortit, nuk bëhet fjalë për të kufizuar të drejtën e nënës të zgjedhë, por për  të  pohuar të drejtën e fëmijës të jetojë […]
27/05/2021

Moter Teuta Buka, deshmia e 25 vjetorit te jetes rregulltare ne mesin e te rinjve

Pak memorie, shumë falenderim dhe një reflektim Ne prag te 25 vjetorit te perkushtimit ne jetën rregulltare Memorie nga e shkuara 25 vite me parë, 1996, […]
29/10/2020

Formim për animator

Formim për animator Gjendemi në një kohë të vështirë pandemie, ku dëshira për të organizuar një vit të ri baritor për të rinjtë e Dioqezës është […]
22/10/2020

Festa misionare në Qendrën Laura Vikunja

Festa misionare në Qendrën Laura Vikunja, Tale, Lezhë. Me datë 18 tetor dita botërore për misionet. Oratori si çdo vit organizon një fetë të dedikuar “Festa […]
08/08/2020

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020?

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020? Ka më shumë se një muaj që më mundojnë pyetje si këto: A do të kthehen fëmijët në shkollë […]
08/08/2020

Fytyra plot gëzim – Berdicë 2020

Pavarësisht situatës së shkaktuar nga covid-19, që kaluam dhe ende po vijon, ne vendosëm të realizonim edhe këtë vit aktivitetet verore për fëmijët dhe të rinjtë […]