Hyji egziston
31/05/2016
Ofertor Don Bosko
31/05/2016

Ofertor festa e Don Boskos

 

  1. Po të ofrojmë o atë bukën e verën dhuratë e bujarisë sate që do të bëhen për ne buka e jetës së pasosur ushqimi e forca jonë në rrugën drejt shenjtërisë.
  1. Prej Dashurisë tënde o Atë edhe don Bosko merr forcën për t’u përgjigjur nevojave të të rijve
  2. Jetët e tyre bërtasin urinë për fjalën e Zotit dhe për eukaristinë
  3. Jetët e tyre bërtasin nevojën për bukën materiale, për ushqim
  4. Jetët e tyre bërtasin urinë për dije për edukim
  5. Jetët e tyre bërtasin urinë për miqësi të pastër, bashkëndarje, mbështetje e gëzim.
  6. Jetët e të rinjve bërtasin nevojën për Zotin dhe ai përdor duart e Don Boskos për të arritur tek secili,

1 e 2  Perdor o Atë sot edhe duart tona për të arritur tek vëllezërit. 

 

Comments are closed.