Teatër Krishtlindje

12/11/2019
teater krishtlindje- motrat saleziane

Fjala e Zotit Jezusi- nga At Gjergj Fishta

Fjala e Zotit Jezusi- nga At Gjergj Fishta pdf
12/11/2019
il-natale-nascita-di-gesù

Në fillim ishte Fjala

Në fillim ishte Fjala
02/11/2019
REGJISTRIMI I POPULLSISË

REGJISTRIMI I POPULLSISË

REGJISTRIMI I POPULLSISË
24/10/2019
Një Komete…si yll

Një Kometë…si yll

Një Kometë
24/10/2019
Ylli komete

Ylli i së Vërtetës Pantomimë

Pantomimë Ylli i së vertetës.
22/10/2019
Kopshti Maria Mazzarello

Një krishtlindje me shumë ngjyra

Një krishtlindje me shumë ngjyra
22/10/2019
Krishtlindje

Ndërtojmë Betlehemin

Ndërtojmë Betlehemin
22/10/2019
Shpella dhe Ylli

Shpella dhe Ylli

Shpella dhe Ylli
22/10/2019
kopshti Maria Mazzarello

Krishtlindje Sot

Krishtlindje Sot