Maria Domenika Mazzarello

16/06/2018

Jeta e Maria Mazzarellos për fëmije

Main per femije
30/05/2016

Rruzarja me Maria Mazzarellon

Drejtuesja: Maria Domenika Mazzarello, nje Grua, nje Moter, nje bashkethemeluese, qe se bashku me D. Boskon themelojne Institutin e Bijave te Marise Ndimetare:“nje Kongregate Rreligjiose qe […]
30/05/2016

Rruzarja me Maria Mazzarellon 2

Misteret e lumturisë  1.    Në misterin e parë të lumturisë të mendojmë: Ngjalljen e Jezu Krishtit. Shikojini duart e mia e këmbët e mia: unë jam! […]
24/05/2016

Fjala e Maria Mazzarello-s

Prania e Hyjit Ju këshilloj që çdonjëra të vihet në praninë e Hyjit, të jetojë në praninë e Tij dhe të bëjë gjithçka dhe vetëm për […]
24/05/2016

Fraza nga Maria Mazzarello

Mesazhe nga letrat e sh. Maria Mazzarellos 1.    Jeni të gëzuara? Jini gjithmonë! Bashkohuni ngushtë me Jezusin, punoni vetëm për kënaqësinë e Tij, sforcohuni të bëheni […]