Laura Vikunja

30/05/2016
laura vikunja

Fraza Mendime Laura Vikunja

1.    Jam betuar që nuk do të kaloj kurrë indiferente  afer askujt. Laura Vikuna 2.    Të jesh shenjt disa herë mund të duket diçka e çuditshme […]
30/05/2016
laura-vikunja

Lutjet e Laura Vikunja

Jeta është një shërbim. Do të ishte e trishtueshme po të mos I shërbenim askujt. Egoistët qëndrojnë të izoluar, në një jetë të mbydhur në vetvete. […]
30/05/2016
laura vikunja

Laura Vikunja

Unë jam Laura Vikunja, jam 13 vjeq dhe me ju me siguri kam diçka të përbashkët: dua don Boskon dhe Madre Maxarelon! Kam shkuar në shkollë […]