Kohet e Forta

13/03/2019
kreshme

7 Shenjat e Kreshmeve

7 Shenjat e Kreshmeve
24/06/2018
VIGJILIA E RRËSHAJËVE

VIGJILIA E RRËSHAJËVE

VIGJILIA E RRËSHAJËVE
24/06/2018
Udha e Dritës

Udha e Dritës

Udha e Dritës
15/01/2017
kreshme

kreshme viti “A” 2017

Koha e Kreshmëve viti A 2017
25/12/2016
Larja e kembeve

Adhurim enjtja e madhe

adhurim-enjtja-e-madhe
24/12/2016
Jezusi femi

Poezi

Poezi 1 .Oh sa gëzim e lumturi, sonte në shpellë ka ardhë një fëmi, sytë i shkëlqejën për mrekulli, sjell në botë paqe e dashuri. 2. […]
24/12/2016
koha e ardhjes

Pergatisim rrugen për Zotin

pergatisim-rrugen-per-zotin
24/12/2016
Kurora e Krishtelindjes

Kurora e Krishtelindjes

“Çfarë do të thotë kurora jeshile dhe 4 qirinjtë?” Përgatitje për një Krishtlindje më domethënëse Kurora e Kohës së ardhjes ka formën e një rrethi të […]
19/12/2016
koha e ardhjes

Zoti vjen

zoti-vjen-2016