Faqe te pare

14/01/2017

Të dashur të rinj … ju mund të ndërtoni një botë më të mirë

Letër e Papës drejtuar të rinjëve me rastin e paraqitjes së Dokumentit përgatitës të Asemblesë XV të Të dashur të rinj … ju mund të ndërtoni […]
07/01/2017

Per diten e 50 Boterore te Paqes

per-diten-e-50-te-boterore-te-paqes
01/01/2017

Krishtëlindjet në gjimnazin “Maria”

Krishtlindjet në gjimnazin “Maria” si çdo vit kanë qenë të veçanta. E gjithë shkolla ka filluar përgatitjet 3 jave para festave duke bërë zbukurimet e klasave […]
29/12/2016

Fillimi i festimeve të 25 viteve të pranisë të Bijave së Marisë Ndihmëtare në Tiranë

8 dhjetor 2016 Nën Mantelin e Marisë, për të thënë FALEMINDERIT per 25 vite të pranisë të Bijave të Marisë Ndihmëtare në Tiranë, për të kujtuar […]
04/12/2016

Pema e Krishtlindjes, jo e Viti tė Ri

Marrė nga: http://peregrinus.al/ Nėse do tė pyesnim shqiptarėt, edhe ata tė besimit katolik se si quhet ajo pema me shumė zbukurime qė vendosin nėpėr shtėpi nė […]
17/11/2016

Emërohet Arqipeshkevi i ri Tirane-Durres: GEORGE FRENDO

At Gjergji (emri i pagëzimit Antonio) ka lindur më 4 prill 1946 në Qormi, Maltë (i pesti në një familje prej shtatë fëmijësh). Pasi përfundoi studimet […]
09/11/2016

Ta duam jetën e ta jetojmë deri në fund…në misterin e saj!

Jeta është shumë më tepër sesa një funksion i një mekanizmi. Por çfarë është realisht jeta? Për të pohuar këtë duhet të dimë edhe çfarë është […]
09/11/2016

Jeta është më tepër se funksionimi i një mekanizmi…

Çfarë është jeta për ne? Si e konceptojmë ne atë? Jeta është jetë, është lëvizje, është dinamike dhe është thelb i çdo gjëje të gjallë. Jeta […]
04/11/2016

Dija e zbukuron njeriun

Dija e zbukuron njeriun A thua na vjen ndonjëherë në mendje të pyesim veten: si do të ishim pa shkollë? A do të ishim të njëjtit? […]