Faqe te pare

17/09/2017

25 vite falënderim ndaj Hyjit

Kanë kaluar 25 vite që kur thshë PO-në e parë përpara një bashkësie besimtarësh! Duke e rimenduar më duket kaq afër dhe njëkosishtë kaq larg! Nuk […]
26/07/2017

Murgesha çeke Michaela: Unë jam shqiptare, mua më takon ta ndërtoj Shqipërinë time.

A ju kujtohet murgesha çeke Michaela Kubickova që deklaroi se “Vrasja nuk ka komb”? Ajo nuk e ka braktisur Shqipërinë madje fton edhe sot bashkatdhetarët e […]
03/06/2017

Papa Ipeshkvinjve shqiptare: thirrjet, te rinjte dhe shmangni “mondanitetin”

Papa Ipeshkvinjve shqiptare: thirrjet, te rinjte dhe shmangni “mondanitetin” Sot ipeshkëvinjtë e Kishës Katolike në Shqipëri kanë takuar Shenjtërinë e tij Papa Françeskun në Vatikan. Ipeshkëvinjtë […]
19/04/2017

Ashtu si Pjetri nën shikimin e Jezusit!

Ushtrimet shpirtërore të cilat u zhvilluan në Karmel (Nënshat) më 07-09/04/2017 për postuniversitarët ishte një propozim i bërë për herë të parë nga Lrs-ja (Lëvizja Rinore […]
31/03/2017

Ditar i Asamblesë së 89-të Përgjithshme të CEEC (Komisioni Evropian i Edukimit Katolik)

Ditar i Asamblesë së 89-të Përgjithshme të CEEC (Komisioni Evropian i Edukimit Katolik) Tiranë, 24-25 mars 2017 Prej shumë vitesh Komisioni ynë i edukimit katolik i […]
23/03/2017

DBR-së. Papa të rinjve: mund ta bëni botën më pak mizore e më shumë njerëzore

Të dashur të rinj, me kujtimin plotë gjallëri të takimit tonë në Ditën Botërore të Rinisë 2016 në Krakov, kemi nisur udhëtimin drejt cakut të ardhshëm […]
01/03/2017

Mesazhi i Atit të Shenjtë Françeskut për Kreshme 2017

Të dashur vëllezër e motra, Kreshma është një fillim ri, një udhë që na çon drejt një pikëmbërritje të sigurtë: Pashka e Ngjalljes, fitorja e Krishtit […]
22/02/2017

Një takim që të nxit drejt Unit…

                   TxT (Të Rinjtë për të Rinjtë) Një takim që të nxit drejt Unit… Vaqarr 17/02/2017 Takimi i II […]
30/01/2017

Grupi Leader me 13/14 Janar 2017

Tema që u trajtua në këtë takim të Grupit Leader ishte “Të jesh lider”. Pjesëmarrja ishte prej 20 fëmijësh. Fëmijët patën mundësi të dëgjonin dhe të […]