Faqe te pare

30/10/2019

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës!

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës! Ka disa vite qe Halloween-it po shfaqet gjithnjë e më tepër edhe në Shqipëri. Lehtësisht, kushdo, mund të gjejë informacione […]
10/06/2019

KRISHTI JETON – Dita Kombëtare Rinore 2019

KRISHTI JETON Dita Kombëtare Rinore 2019      ○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○ CHRISTUS VIVIT, duke u nisur nga Nxitja apostolike pas-sinodale e Papa Franceskos drejtuar “të rinjve dhe të […]
03/06/2019

Christus Vivit të Papa Franceskut gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019

Disa nënvizime nga Christus Vivit të Papa Franceskut  gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019 për Rregulltaret/ Rregulltarët dhe mesharët e Arqidioqezës Tiranë Durrës   Hyrje Në […]
18/02/2019

Një reflektim mbi ngjarjen e Kavajës

Nje reflektim mbi ngjarjen e Kavajes
10/09/2018

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË Në përgatitje të Sinodit të ipeshkvinjve në Rome për të rinjtë, Komisioni Kombëtar Rinor me presidentin e tij Imzot. Ottavio Vitale, […]
03/04/2018

Mbi LGBTI në gjimnazet e Tiranës motër Teuta Buka

Mbi-LGBTI-ne-gjimnazet-e-Tiranes-moter-Teuta-Buka
04/03/2018

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXIII BOTËRORE TË RINISË 2018

Mesazhi dita e rinisë 2018
05/01/2018

Pedagogjia në Edukim sipas Don Boskos

Më kujtohet, kur isha në hapat e parë të ecjes sime si animatore para pak kohësh, tema e parë e formimit tim ishte “Don Bosko, jeta […]
31/12/2017

25 vite prani e motrave saleziane në Tiranë

Bashkësia motrave saleziane të Tiranës, sapo ka mbyllur festimet për 25 vjetorin e pranisë në Tiranë. Me bashkësinë edukative, që prej 2016, kishim menduar të bënim […]