Faqe te pare

29/10/2020

Formim për animator

Formim për animator Gjendemi në një kohë të vështirë pandemie, ku dëshira për të organizuar një vit të ri baritor për të rinjtë e Dioqezës është […]
22/10/2020

Festa misionare në Qendrën Laura Vikunja

Festa misionare në Qendrën Laura Vikunja, Tale, Lezhë. Me datë 18 tetor dita botërore për misionet. Oratori si çdo vit organizon një fetë të dedikuar “Festa […]
08/08/2020

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020?

Çfarë nuk duhet të ndodhë në Shtator 2020? Ka më shumë se një muaj që më mundojnë pyetje si këto: A do të kthehen fëmijët në shkollë […]
08/08/2020

Fytyra plot gëzim – Berdicë 2020

Pavarësisht situatës së shkaktuar nga covid-19, që kaluam dhe ende po vijon, ne vendosëm të realizonim edhe këtë vit aktivitetet verore për fëmijët dhe të rinjtë […]
02/08/2020

Nuk do lejojmë kurrë dhe asgjë të na e vrasë shpresën – Tiranë 2020

Çdo vit ne motrat Saleziane në gjithë botën, po ashtu edhe në Shqipëri (aktualisht jemi në tre realitete, Shkodër, Tale të Lezhës dhe në Tiranë) organizojmë […]
01/08/2020

Gëzimi në sytë dhe fytyrat e fëmijëve – Shkodër 2020

Gruver 2020 filloi së bashku me muajin korrik. Ne si animatore na priste një tjetër aventurë dhe një tjetër eksperiencë e bukur. Po përgatiteshim për të […]
06/06/2020

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve (Një propozim konkret për të parandaluar dhe trajtuar problemin e abuzimit nga Koordinatorja Kombëtare e Edukimit Katolik Shqiptar)   […]
31/05/2020

Një rikthim i ri me më shumë buzëqeshje  Shumë të dashur prindër, nesër fëmijët tuaj rifillojnë kopshtin, besoj se keni në zemër jo vetëm emocion por […]
10/04/2020

Ushtrime Shpirtërore Online me të rinjtë e LRS, 3-5 Prill 2020 Shqipëri-Kosovë

Ushtrime Shpirtërore Online me të rinjtë e LRS, 3-5 Prill 2020 Shqipëri-Kosovë   Duke parë situatën që po kalojmë, jemi detyruar të anullojmë 3 grupe të […]