Faqe te pare

27/12/2021

Kupona për festa të lumtura

Kupona për festa të lumtura
02/12/2021

Kultura e mirësjelljes

Kultura e mirësjelljes
21/11/2021

Mirësjellja dhe neuropsikologjia

Mirësjellja dhe neuropsikologjia
14/11/2021

Revolucioni i heshtur i mirësjelljes

Revolucioni i heshtur i mirësjelljes
03/11/2021

Askush nuk mund të edukojë nëse vlerat e përbashkëta mungojnë

Askush nuk mund të edukojë nëse vlerat e përbashkëta mungojnë
11/10/2021

Si t’i ndihmoni fëmijët të bëhen të durueshëm

Si t’i ndihmoni fëmijët të bëhen të durueshëm
23/09/2021

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës?

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës
23/09/2021

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat
27/05/2021

Moter Teuta Buka, deshmia e 25 vjetorit te jetes rregulltare ne mesin e te rinjve

Pak memorie, shumë falenderim dhe një reflektim Ne prag te 25 vjetorit te perkushtimit ne jetën rregulltare Memorie nga e shkuara 25 vite me parë, 1996, […]