Faqe te pare

10/09/2022

Të edukojmë fëmijët në përgjegjësi

Të edukojmë fëmijët në përgjegjësi
20/07/2022

YUBI

Libri i formimit Yubi Historia Yubi
28/06/2022

E drejta për të jetuar

Kur thuhet jo abortit, nuk bëhet fjalë për të kufizuar të drejtën e nënës të zgjedhë, por për  të  pohuar të drejtën e fëmijës të jetojë […]
22/06/2022

Motër Roza Syku 25 vite Po Zotit – ” Besojeni Zojës jetën tuaj dhe do shihni mrekulli”.

Po ju marr pak minuta sepse kam një arsye te forte për të falënderuar Zotin dhe ju. Ky përvjetor ka një shije të veçantë falënderimi për […]
27/03/2022

Ne nuk mund të edukojmë fëmijët nëse nuk edukojmë veten

Ne nuk mund të edukojmë fëmijët nëse nuk edukojmë veten
28/02/2022

Rëndësia e ndihmës në shtëpi

Rëndësia e ndihmës në shtëpi
06/02/2022

Fëmijët duhet të luajnë

Fëmijët duhet të luajnë
24/01/2022

Nuk duhet të kemi frikë nga zënkat në familje

Nuk duhet të kemi frikë nga zënkat në familje
08/01/2022

Shtatë rregulla të arta për edukimin e fëmijëve

Shtatë rregulla të arta për edukimin e fëmijëve