Faqe te pare

30/10/2019
jo halloween

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës!

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës! Ka disa vite qe Halloween-it po shfaqet gjithnjë e më tepër edhe në Shqipëri. Lehtësisht, kushdo, mund të gjejë informacione […]
10/06/2019
moter Malvina Doçi

KRISHTI JETON – Dita Kombëtare Rinore 2019

KRISHTI JETON Dita Kombëtare Rinore 2019      ○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○ CHRISTUS VIVIT, duke u nisur nga Nxitja apostolike pas-sinodale e Papa Franceskos drejtuar “të rinjve dhe të […]
03/06/2019
Krishti jeton

Christus Vivit të Papa Franceskut gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019

Disa nënvizime nga Christus Vivit të Papa Franceskut  gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019 për Rregulltaret/ Rregulltarët dhe mesharët e Arqidioqezës Tiranë Durrës   Hyrje Në […]
18/02/2019
moter Teuta Buka

Një reflektim mbi ngjarjen e Kavajës

Nje reflektim mbi ngjarjen e Kavajes
10/09/2018
forum kombëtar për të rinjtë

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË Në përgatitje të Sinodit të ipeshkvinjve në Rome për të rinjtë, Komisioni Kombëtar Rinor me presidentin e tij Imzot. Ottavio Vitale, […]
03/04/2018
moter Teuta Buka

Mbi LGBTI në gjimnazet e Tiranës motër Teuta Buka

Mbi-LGBTI-ne-gjimnazet-e-Tiranes-moter-Teuta-Buka
04/03/2018
papa  me te rinjte

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË FRANÇESKUT PËR DITËN XXXIII BOTËRORE TË RINISË 2018

Mesazhi dita e rinisë 2018
05/01/2018
motrat saleziane

Pedagogjia në Edukim sipas Don Boskos

Më kujtohet, kur isha në hapat e parë të ecjes sime si animatore para pak kohësh, tema e parë e formimit tim ishte “Don Bosko, jeta […]
31/12/2017
25 vite prani saleziane

25 vite prani e motrave saleziane në Tiranë

Bashkësia motrave saleziane të Tiranës, sapo ka mbyllur festimet për 25 vjetorin e pranisë në Tiranë. Me bashkësinë edukative, që prej 2016, kishim menduar të bënim […]