Artikuj Reflektime

10/06/2019
moter Malvina Doçi

KRISHTI JETON – Dita Kombëtare Rinore 2019

KRISHTI JETON Dita Kombëtare Rinore 2019      ○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○ CHRISTUS VIVIT, duke u nisur nga Nxitja apostolike pas-sinodale e Papa Franceskos drejtuar “të rinjve dhe të […]
03/06/2019
Krishti jeton

Christus Vivit të Papa Franceskut gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019

Disa nënvizime nga Christus Vivit të Papa Franceskut  gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019 për Rregulltaret/ Rregulltarët dhe mesharët e Arqidioqezës Tiranë Durrës   Hyrje Në […]
03/04/2018
moter Teuta Buka

Mbi LGBTI në gjimnazet e Tiranës motër Teuta Buka

Mbi-LGBTI-ne-gjimnazet-e-Tiranes-moter-Teuta-Buka
07/06/2016
Papa Françesko

Ligjërimi i Atit të Shenjtë Françeskut Në Parlamenti Europian

Vizita e Atit të Shenjtë Në Parlamentin Europian dhe në Këshillin e Europës Strasburg, Francë, 25 nëntor 2014   Zoti President, Zonja dhe Zotërinj zëvendës President, të […]
31/05/2016

NGA ZHGËNJIMI NË TË VËRTETËN

NGA ZHGËNJIMI NË TË VËRTETËN Dëshmi e Gloria Polo-s, mjeke dentiste, nga Caracas, Venezuela, me 5 maj 2005.   “Isha në dyert e Qiellit dhe të […]
31/05/2016

Ruah e erës saleziane

Ruah…çlirim shpirtëor, ajo endet e lirë si era e pakufizuar. Një erë e lirë e cila edhe nëse rrethohet e gjen rrugën për të dalë, aty […]