Artikuj Reflektime

02/12/2021
gentilezza-stefania-zilio

Kultura e mirësjelljes

Kultura e mirësjelljes
21/11/2021
motrat saleziane

Mirësjellja dhe neuropsikologjia

Mirësjellja dhe neuropsikologjia
14/11/2021
motrat saleziane

Revolucioni i heshtur i mirësjelljes

Revolucioni i heshtur i mirësjelljes
11/10/2021
Si t’i ndihmoni fëmijët të bëhen të durueshëm

Si t’i ndihmoni fëmijët të bëhen të durueshëm

Si t’i ndihmoni fëmijët të bëhen të durueshëm
23/09/2021
kisspng-middle-school-clip-art-kids-5ab9add49f5461

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës?

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës
23/09/2021
unnamed

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat
06/06/2020
64927324_10156915350771144_1247570575082127360_o

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve (Një propozim konkret për të parandaluar dhe trajtuar problemin e abuzimit nga Koordinatorja Kombëtare e Edukimit Katolik Shqiptar)   […]
20/06/2019
shkollat katolike

Projekti për mbrojtjen e të miturve një proces me në qendër fëmijën

Prezantim i Politikes dhe modelin organizativ KKEKSH per mbrojtjen e te miturve
19/06/2019
moter malvina

“JA KU JAM” – Katekezë për të rinj

“JA KU JAM” Katekezë për të rinj   “JA KU JAM”  Ja ku jam është përgjigjja e Marisë engjellit Gabrielit por është edhe përgjigjja e secilit […]