Artikuj Reflektime

23/09/2021
kisspng-middle-school-clip-art-kids-5ab9add49f5461

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës?

Si të ndihmojmë fëmijët të zhvillojnë të folurën në vitet e para të jetës
23/09/2021
unnamed

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat

Të edukosh nuk do të thotë të plotësosh dëshirat ose tekat
06/06/2020
64927324_10156915350771144_1247570575082127360_o

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve

Bashkë kundra plagës së abuzimit të fëmijëve (Një propozim konkret për të parandaluar dhe trajtuar problemin e abuzimit nga Koordinatorja Kombëtare e Edukimit Katolik Shqiptar)   […]
20/06/2019
shkollat katolike

Projekti për mbrojtjen e të miturve një proces me në qendër fëmijën

Prezantim i Politikes dhe modelin organizativ KKEKSH per mbrojtjen e te miturve
19/06/2019
moter malvina

“JA KU JAM” – Katekezë për të rinj

“JA KU JAM” Katekezë për të rinj   “JA KU JAM”  Ja ku jam është përgjigjja e Marisë engjellit Gabrielit por është edhe përgjigjja e secilit […]
10/06/2019
moter Malvina Doçi

KRISHTI JETON – Dita Kombëtare Rinore 2019

KRISHTI JETON Dita Kombëtare Rinore 2019      ○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○ CHRISTUS VIVIT, duke u nisur nga Nxitja apostolike pas-sinodale e Papa Franceskos drejtuar “të rinjve dhe të […]
03/06/2019
Krishti jeton

Christus Vivit të Papa Franceskut gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019

Disa nënvizime nga Christus Vivit të Papa Franceskut  gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019 për Rregulltaret/ Rregulltarët dhe mesharët e Arqidioqezës Tiranë Durrës   Hyrje Në […]
03/04/2018
moter Teuta Buka

Mbi LGBTI në gjimnazet e Tiranës motër Teuta Buka

Mbi-LGBTI-ne-gjimnazet-e-Tiranes-moter-Teuta-Buka
07/06/2016
Papa Françesko

Ligjërimi i Atit të Shenjtë Françeskut Në Parlamenti Europian

Vizita e Atit të Shenjtë Në Parlamentin Europian dhe në Këshillin e Europës Strasburg, Francë, 25 nëntor 2014   Zoti President, Zonja dhe Zotërinj zëvendës President, të […]