Aktivitete e fundit

30/10/2019
jo halloween

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës!

Halloween, jashtë nga propozimet e shkollës! Ka disa vite qe Halloween-it po shfaqet gjithnjë e më tepër edhe në Shqipëri. Lehtësisht, kushdo, mund të gjejë informacione […]
10/06/2019
moter Malvina Doçi

KRISHTI JETON – Dita Kombëtare Rinore 2019

KRISHTI JETON Dita Kombëtare Rinore 2019      ○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○-○ CHRISTUS VIVIT, duke u nisur nga Nxitja apostolike pas-sinodale e Papa Franceskos drejtuar “të rinjve dhe të […]
03/06/2019
Krishti jeton

Christus Vivit të Papa Franceskut gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019

Disa nënvizime nga Christus Vivit të Papa Franceskut  gjatë nëntëshes së Shpirtit Shenjtë 2019 për Rregulltaret/ Rregulltarët dhe mesharët e Arqidioqezës Tiranë Durrës   Hyrje Në […]
18/02/2019
moter Teuta Buka

Një reflektim mbi ngjarjen e Kavajës

Nje reflektim mbi ngjarjen e Kavajes
10/09/2018
forum kombëtar për të rinjtë

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË

FORUMI KOMBËTAR PËR TË RINJTË Në përgatitje të Sinodit të ipeshkvinjve në Rome për të rinjtë, Komisioni Kombëtar Rinor me presidentin e tij Imzot. Ottavio Vitale, […]
03/01/2018

25 vjet prani saleziane në Tiranë

19/04/2017
LRS ushtrime shpirterore

Ashtu si Pjetri nën shikimin e Jezusit!

Ushtrimet shpirtërore të cilat u zhvilluan në Karmel (Nënshat) më 07-09/04/2017 për postuniversitarët ishte një propozim i bërë për herë të parë nga Lrs-ja (Lëvizja Rinore […]
31/03/2017
ceec Albania

Ditar i Asamblesë së 89-të Përgjithshme të CEEC (Komisioni Evropian i Edukimit Katolik)

Ditar i Asamblesë së 89-të Përgjithshme të CEEC (Komisioni Evropian i Edukimit Katolik) Tiranë, 24-25 mars 2017 Prej shumë vitesh Komisioni ynë i edukimit katolik i […]
23/03/2017
papa francesko dhe te rinjte

DBR-së. Papa të rinjve: mund ta bëni botën më pak mizore e më shumë njerëzore

Të dashur të rinj, me kujtimin plotë gjallëri të takimit tonë në Ditën Botërore të Rinisë 2016 në Krakov, kemi nisur udhëtimin drejt cakut të ardhshëm […]